Yeme bozukluğu ile başa çıkmak için ilk adım: psikolojik destek! Hayatının Kontrolünü Tekrar Eline Al

Yeme bozukluğu tedavisinde uzman psikologlarımızla beraber çalışarak sağlıklı bir yaşamın kapılarını açabilirsin. Hemen şimdi Askipo'daki uzman psikologlarımızdan terapi al ve bu süreç için büyük bir adım at!



Ücretsiz Randevunu Şimdi Oluştur

Askipo Psikoloğunla Tanış

Başa çıkmakta zorlandığın alanları tanımaya ve daha iyi hissetmeye ne dersin?

Psikoloğunu Seç

Destek almak istediğin konuda uzman psikologlarımızın profillerini incele.

Terapi Paketi Satın Al

Avantajlı fiyatlarla seans paketi satın al.

Terapi Sürecine Başla

Kendine iyi bakmaya Askipo ile başla.

Hemen Randevu Al

Psikologlardan
Birebir Online Hizmet Al!

Mekan ve zaman sınırlarına takılmadan seni alanında uzman isimlerle en kolay ve hızlı yoldan buluşturuyoruz.Artık psikoloğundan kolayca randevu alabilir ve görüşmelerinin tamamını uygulama üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

 Dilediğin yerden psikoloğuna ulaşırsın.

 Görüntülü olarak seanslarını gerçekleştirirsin

 Sana özel hazırlanmış terapi planı ile ilerlersin.

 Bildirimler sayesinde seansını kaçırmazsın.

 Mesaj seçeneğiyle sorularını hızlıca sorarsın.

 Psikoloğun yaşam kaliteni arttıracak alışkanlıklar edinirsin.

 Bütçene en uygun paketi belirlersin.

 Yaşam kaliteni arttırırsın.

 Kolayca randevu oluşturursun.

 Daha güçlü ve özgüvenli hissetmek için ilk adımları atarsın.

Ücretsiz Randevunu Şimdi Oluştur

Psikolog mu Arıyorsun?

Hayatını dönüştürmek ve içsel dengeyi yeniden keşfetmek için bugün bizimle iletişime geç. Online terapi hizmetlerimizi keşfet.


Psikolog Çağla Şahin

Psikolog

Merhaba, ben Klinik Psikolog Çağla Şahin. Özyeğin Üniversitesi Psikoloji bölümünü onur derecesi ile bitirdikten sonra Beykoz Üniversitesi Tezli Klinik Psikoloji bölümünü tamamladım. Akademik hayatım boyunca bir çok staj yapma fırsatım oldu. Moodist hastanesinde bağımlılar ile çalıştım. Lenus psikoloji kliniğinde 1 buçuk yıla yakın görev aldım. Klinik hipnoz, masterson terapi ve bdt ekollerinde eğitimimi tamamladım. Ek olarak fonksiyonel tıp eğitimini tamamladım. Danışanladım ile bütüncül bir bakış açısıyla ilerlemekteyim.

Randevu Al
Psikolog Serra Öztürk

Psikolog

Merhaba ben Uzman Psikolog Serra Öztürk.2011 yılında Özyeğin Üniversitesi Psikoloji bölümünü yüzde elli burslu olarak kazandım.Daha sonra Yüksek lisans egitimimi Doğuş Üniversitesinde Klinik Psikolojı üzerine bitirdim.İlk sosyal projemi Akasya Huzur evinde yaptım. Daha sonra buradaki gönüllü faaliyetlerime devam ettim. Demans ve alzheimer hastarıyla çalıştım.Buradaki çalısmamdan sonra Fransız Lape hastanesin'de staj görevimi tamamladım.Burada depresyon , şizofren , anksiyete ve madde kullanımı tedavisi gören hastalarla çalıştım.Üçüncül olarak Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlundan Bilişsel Davranışcı Terapi (BDT) eğitimi aldım.Daha sonra Göztepe eğitim ve Araştırma hastanesı onkoloji kliniginde kanserlı çocuklara ve ailelere gönüllü terapi desteği verdim.Bu süreç icersindede özel bir klinikte danışan gördüm çalıştım.Daha sonraki faaliyetlerimde medya gündemimde oldu tv sekizbucuk'ta yayınlanan sağlık saati programıyla bir anlaşma yaptım ve bir on bölüm kadar hastalıkları ve gündem de olan sorunlari anlattim (pandeminin etkileri , depresyon , obsesif kompulsif bozukluk , travma , evlilik , aşkın üzerimizdeki etkileri , aile terapisi vb konulara değinerek bu konulara açıklık getirdim.)Ekol olarak bİlişsel Davranışcı terapi uzerinde çalışmaktayım yani terapide ki amaç kişinin işlevsiz düşünce ve davranışlarını fark etmesi ve bunları daha işlevsel ve uyumlu davranış biçimleriyle değiştirmesini sağlamaktir.Çözüm odaklı bir terapi olmakla beraber şu ana ve var olan soruna odaklanır.Çalışma alanlarım depresyon , ikili ilişkiler , obsesif kompulsif bozuklu , uyum sorunu , kaygı bozukluğu , sosyal fobi, yas ve travma sonrası stres bozukluğu.Bu alanlarda psikoterapi hizmeti vermekteyim.Psikoterapi bütün bu sorunlara bir çözüm getirirken aynı zamanda sizin kendi yeteneklerinizin ve potansiyelinizinde farkına varmanızı sağlar.Sizde bir psikoterapi sürecine ihtiyaciniz olduğunu düşünüyorsanız bir ön görüşme randevusu alarak hem terapi süreci hakkında bilgi edinmiş hemde var olan sorunlara ve danışmak istediğiniz konulara açıklık getirmiş olursunuz.Sağlıklı günler dilerim.

Randevu Al
Psikolog Tülay Kaçan

Psikolog

Uzman klinik psikolog olarak 8 yıllık deneyime sahip, mesleğini severek yapan, gelişmelere ve yeniliklere açık, İletişim yönü kuvvetli bir psikologum. Bu güne dek edindiğim deneyimlerin yanı sıra pek çok seminer, eğitim ve kongrelere katılarak mesleki açıdan kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Psikolojik sağlığın yalnızca bireyler değil toplum üzerindeki öneminin bilincinde olarak, bilgi ve deneyimlerimle katkı saglayabilecegim bireylere ulasma hedefindeyim.

Randevu Al

Sıkça Sorulan Sorular

Yeme bozukluğu neden olur?

Yeme bozukluğunun kesin nedeni bilinmemektedir. Genetik yatkınlık, olumsuz beden imajı ve düşük özgüven, stresli yaşam olayları ve travmatik deneyimler, toplumsal baskı ve medya etkisi gibi birden fazla faktörün yeme bozukluğuna neden olabileceği düşünülmektedir. 

Yeme bozukluğu nasıl düzeltilir?

Yeme bozukluğunun tedavisi, her bireyin ihtiyaçlarına göre değişebilir. Psikolojik destek, yeme bozukluğu ile mücadelede etkili bir yöntemdir. Terapi; yeme bozukluğunun nedenlerini anlamaya, olumsuz düşünceleri ve davranışları değiştirmeye ve sağlıklı yeme alışkanlıklarını geliştirmeye yardımcı olabilir. 

Yeme bozukluğu tedavi edilmezse ne olur?

Yeme bozukluğu tedavi edilmezse, vücut ağırlığında önemli düşüş, besin eksikliği, kalp problemleri, sindirim problemleri, düşük özgüven ve depresyon, sosyal izolasyon gibi fiziksel ve duygusal sağlık açısından riskler taşır.

Yeme bozukluğu olduğu nasıl anlaşılır?

Yeme bozukluğu olan kişilerde belirtiler çok farklı olabilir. Bazı yaygın belirtilerden bazıları şunlar olabilir: vücut ağırlığında önemli bir düşüş, yemek yeme alışkanlıklarında değişiklikler (çok az yemek yeme, çok fazla yemek yeme, düzenli olmayan yemek yeme), beslenme alışkanlıklarında değişiklikler (belirli yiyecekleri reddetme, yemeklerin hazırlanması veya sunumu konusunda aşırı endişe), fiziksel belirtiler (yorgunluk, baş dönmesi, karın ağrısı, sindirim problemleri), sosyal izolasyon veya çekilme davranışı, olumsuz beden imajı veya düşük özgüven.